Hoe ongemotiveerde leerlingen inspireren.

Organisatie
Share |

Organisatie
HPC
Plaats
Utrecht
Beschrijving
HPC kan u op verschillende manieren en binnen diverse thema’s van dienst zijn. Binnen het onderwijs en het bedrijfsleven is HPC een begrip als het gaat om trainingen op maat en trainingen met open inschrijvingen. Alle uitvoerende trainers behandelen de thema’s op heldere, uitdagende, begrijpelijke en interactieve wijze. Ook voor supervisie worden wij vaak gevraagd. We hebben inspirerende inleiders en sprekers voor congressen, lezingen, ouder- en thema-avonden. Verder verzorgt HPC in samenwerking met Osmo Consult de 2 jarige opleiding tot synergetisch leerlingbegeider, trainer-coach en coachend leidinggevende. Voor meer informatie surf verder op onze website.

Opleiding

Opleiding
Hoe ongemotiveerde leerlingen inspireren.
Omschrijving

Iedere docent/mentor heeft er mee te maken; leerlingen en collega's die niet willen. Voor het gemak noemen we dit ongemotiveerd. Waar ligt je eigen invloed (inspiratie) in het op gang zetten van de motivatie bij de leerling/collega?

Tijdens deze scholing gaan we op zoek naar verfrissende en passende antwoorden, waar je direct mee aan de slag kunt.
Deze scholing is voor alle mensen die in het onderwijs werken en de verbinding met de ander belangrijk vindt.

Het mapje van de deelnemers bevat veel werkmateriaal (o.a. uit het boek 'Docent van nu' van Klaas Jan Terpstra) en artikelen (o.a. het artikel 'De kracht van geboden'  en 'Motivatie door inspiratie' van Herberd Prinsen).

Data: 4 februari en 12 februari 2014
Voor wie: docenten en mentoren.
Contacturen: 12 uur
SBU: 3 uur
Kosten per deelnemer: € 410,-
Trainer: Ad van Andel