Hits voor kids!

Organisatie
Share |

Organisatie
Inholland Academy
Plaats
Alkmaar, locaties verspreid over Randstad
Beschrijving
Inholland Academy is het na- en bijscholingsinstituut van Hogeschool Inholland en biedt kennis aan bedrijven, instellingen en individuele cursisten. Met meer dan 250 opleidingen op post-mbo, hbo en post-hbo niveau en tal van maatwerkmogelijkheden richten wij ons op werkende professionals in de sectoren handel en industrie, techniek, (zakelijke) dienstverlening, media, overheid en non-profit, gezondheidszorg, welzijn en onderwijs.

Opleiding

Opleiding
Hits voor kids!
Omschrijving

Dit programma is bijzonder geschikt om met een team op de eigen school te volgen. Het is niet meer mogelijk om individueel in te schrijven.

Muzikaal up-to-date!  

Zingen, een must voor elke klas! Wilt u beschikken over de nieuwste liedbundels voor de muzikale vorming van uw leerlingen? Dan is Hits voor kids de juiste cursus voor u en uw collega's.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor leraren in het primair onderwijs. Voornamelijk diegenen die o.a. werkzaam zijn als leerkracht, vakleerkracht muziek, onderwijsassistent  of klassenassistent. Er zijn geen eisen ten aanzien van een vooropleiding.

Programma/onderdelen
Elk jaar verschijnen er nieuwe liedbundels voor zowel het jonge kind als het oudere kind. In twee bijeenkomsten leert u ongeveer veertig nieuwe liedjes en gaat u aan het einde van de cursus met veel nieuwe liedjes in uw hoofd naar huis. De cd ondersteunt u bij uw muziekeducatie.

Wat leert u?
Uw liedrepertoire breidt zich uit waardoor u gemakkelijker de juiste liedjes voor uw groep kunt uitzoeken. Tevens weet u hoe u de liedjes gemakkelijk kunt aanleren.

Resultaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een bewijs van deelname van Inholland Academy.