HBO-module Veranderingsmanagement

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Veranderingsmanagement
Omschrijving

Zorg voor geslaagde organisatieveranderingen met de HBO-module Veranderingsmanagement!
Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat een organisatieverandering slaagt? Dan is de HBO-module Veranderingsmanagement van Hogeschool NTI zeker iets voor jou!

Waarom de HBO-module Veranderingsmanagement?
Mis je in je werk kennis over het veranderen van organisaties? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Veranderingsmanagement als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit verschillende wettelijk erkende HBO-opleidingen van Hogeschool NTI. Schrijf je snel in!

Inhoud van de HBO-module Veranderingsmanagement
Iedereen weet dat beoogde veranderingen op de werkplek niet altijd het gewenste resultaat opleveren. Veranderen moet daarom met beleid, maar welk beleid? Welke instrumenten zijn er om veranderingen te laten slagen? Deze HBO-module Veranderingsmanagement geeft je inzicht in organisatieveranderingsprocessen. Hoe kun je problemen aanpakken en vanuit welke managementinvalshoeken kun je organisatieveranderingen benaderen?