HBO-module Situationeel leidinggeven

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijkl
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Situationeel leidinggeven
Omschrijving

Leer diverse stijlen van leidinggeven met de HBO-module Situationeel leidinggeven!
Als leidinggevende zijn er verschillende manieren om met medewerkers om te gaan. Tijdens de HBO-module Situationeel leidinggeven leer je welke manieren er zijn en op welke momenten je die het best toe kunt passen.

Waarom de HBO-module Situationeel leidinggeven?
Je mist kennis in je werk, maar je bent niet in de gelegenheid om 3 tot 6 jaar lang een HBO-opleiding te volgen? Bij Hogeschool NTI kun je het onderdeel Situationeel leidinggeven van de erkende HBO-opleiding Management, Economie en Recht als losse module volgen. Je kunt de HBO-module Situationeel leidinggeven al binnen 6 maanden afronden. Schrijf je snel in!

Inhoud van de HBO-module Situationeel leidinggeven
Elke medewerker heeft andere ervaring en dus andere sturing nodig. Effectief leidinggeven houdt in dat je aan verschillende mensen op verschillende wijze leidinggeeft. Het is de kunst van de manager om de manier van leidinggeven aan te passen aan de situatie van de individuele medewerker. Het is belangrijk dat je als manager breed georiƫnteerd bent, maar goede communicatieve vaardigheden zijn ook van belang. De HBO-module Situationeel leidinggeven gaat dieper in op verschillende praktijksituaties zodat je weet wat de beste handelwijze is als je in een dergelijke situatie terecht komt.