HBO-module Organisatiepsychologie

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Organisatiepsychologie
Omschrijving

Inzicht in jezelf met de HBO-module Organisatiepsychologie!
Wil je jezelf echt leren kennen en inzicht krijgen in je kwaliteiten, valkuilen en communicatievoorkeuren? Dan past de HBO-module Organisatiepsychologie uitstekend bij jou! Verschillende communicatiestijlen staan centraal in deze module. De module is zeer interessant voor managers en medewerkers op de afdeling personeelszaken. Ook wanneer je gewoonweg interesse hebt in verschillende communicatiestijlen, is deze module zeer interessant voor jou.

Waarom de HBO-module Organisatiepsychologie?
Mis je in je werk mensenkennis en wil je je graag verdiepen in verschillende manieren van communiceren? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Organisatiepsychologie als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit verschillende wettelijk erkende HBO-opleidingen van Hogeschool NTI.

Inhoud van de HBO-module Organisatiepsychologie
In de HBO-module Organisatiepsychologie ligt het accent op de manier waarop mensen werken, communiceren, informatie geven en ontvangen. In deze module wordt gebruikgemaakt van het Menskennismodel. Dit model maakt gebruik van drie principes: het mentale, emotionele en fysieke. Iedereen beschikt in meer of mindere mate over deze principes. Zo heeft elke werknemer kwaliteiten, maar ook ontwikkelpunten. Met de module Organisatiepsychologie leer je jezelf kennen en krijg je inzicht in verschillende manieren van communiceren. Zowel leidinggevenden als medewerkers hebben baat bij deze leerzame module.