HBO-module Engels

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Engels
Omschrijving

Leer beter Engels lezen, schrijven en spreken met de HBO-module Engels!
Wil jij je kennis en lees-, schrijf- en spreekvaardigheid van het Engels bijspijkeren? Dan is de HBO-module Engels van Hogeschool NTI voor jou de ideale manier om dat te doen!

Waarom de HBO-module Engels?
Mis je in je werk of je dagelijks leven Engelse taalvaardigheid? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Engels als afzonderlijk vak! Dit vak wordt gegeven bij diverse wettelijke erkende HBO-opleidingen van Hogeschool NTI, maar is dus ook als losse module te volgen. Schrijf je snel in!

Inhoud van de HBO-module Engels
Een goede kennis van het Engels is essentieel in het internationale bedrijfsleven. Daarbij zijn vaardigheden zoals lezen, schrijven, luisteren maar vooral ook spreken van het grootste belang. Het doel van de HBO-module Engels is het vlot leren lezen van zakelijke teksten uit diverse media, gedetailleerde vragen over deze teksten kunnen beantwoorden en deze teksten kunnen samenvatten. Je verwerft een grote actieve en passieve woordenschat en kunt nauwkeurig teksten vertalen en opstellen. Bovendien leer je jezelf in diverse situaties mondeling uitdrukken. De HBO-module Engels is gericht op de thema’s marketing, financiën, personeel & organisatie en communicatie.