HBO-module Effectief Schrijven

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Effectief Schrijven
Omschrijving

Leer helder schrijven met de HBO-module Effectief schrijven
Wil je dat je teksten effectief zijn en dus gelezen worden? De HBO-module Effectief schrijven van het NTI is wat voor jou!

In korte tijd effectieve teksten leren schrijven
Met deze HBO-module leer je op praktische wijze toegankelijke en effectieve teksten schrijven. In een beleidsmatige, internationale context leer je verschillende teksten schrijven.

Effectief schrijven als losse module
De HBO-module Effectief schrijven is een onderdeel van de HBO-opleiding European Studies, die als aparte opleiding te volgen is bij het NTI. Deze module is ideaal om je kennis in korte tijd op te krikken.

Planmatig teksten leren schrijven
Je leert planmatig verschillende soorten teksten te schrijven:

  • Beleidsteksten;
  • Brochureteksten;
  • Circulaire teksten;
  • Teksten voor directmail;
  • Jaarverslagen.