HBO-module Creatieve Processen

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Creatieve Processen
Omschrijving

Creatief denken binnen organisaties
Wil je creatieve processen binnen organisaties stimuleren en begeleiden? De HBO-module Creatieve Processen aan Hogeschool NTI is precies wat je nodig hebt!

Waarom kiezen voor de HBO-module Creatieve Processen?
Heb je geen tijd om een volledige HBO-opleiding te doen maar wil je wel je horizon verbreden op gebied van creatieve processen in een zakelijke context? Via Hogeschool NTI kun je Creatieve Processen als losse HBO-module volgen. Deze module is onderdeel van de HBO-opleiding Lifestyle Concepting.

Inhoud van de HBO-module Creatieve Processen
Om vernieuwend te werk te gaan, moet je buiten kaders leren denken en handelen. Het creatieve proces speelt zich af op drie niveaus, welke in de module voorbijkomen:

  • Het eigen creatieve denkproces;
  • De creatieve denkprocessen en creativiteit met een groep;
  • Creativiteitsmanagement.