HBO-module Conflictkunde

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Conflictkunde
Omschrijving

Leer de kneepjes van het vak en los conflicten voorspoedig op!
Heb je in het dagelijks leven weleens te maken met conflicten? We lopen allemaal af en toe tegen situaties aan die we achteraf anders hadden opgelost. De HBO-module Conflictkunde geeft je inzicht in verschillende oplossingen tijdens conflicten. Zo ben je altijd goed voorbereid en weet je hoe je het beste kunt handelen in dergelijke situaties. De HBO-module Conflictkunde is onderdeel van de volledige HBO-opleiding Rechten en vanaf nu ook te volgen als losse module.

Waarom de HBO-module Conflictkunde?
Mis je in je werk of je dagelijks leven kennis over de verschillende individuele rechten die samen het intellectuele eigendomsrecht vormen? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om langdurig een opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Conflictkunde als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit de wettelijk erkende HBO-opleiding Rechten van Hogeschool NTI. Schrijf je snel in!

Inzicht in de grondslagen van conflicten
Waar komt de oorzaak van conflicten vandaan? Veel professionals zijn dagelijks betrokken bij conflicten. Voor hen is het van groot belang dat zij inzicht hebben in met name de sociaalpsychologische grondslagen van conflicten. Op dit moment staat Mediation sterk in de belangstelling. Mediation wordt ook steeds meer in het bredere kader van conflictanalyse en conflicthantering geplaatst. Om jezelf optimaal voor te bereiden op conflictsituaties is het belangrijk inzicht te hebben in gedegen oplossingen. Dit komt allemaal aan bod tijdens de HBO-module Conflictkunde.
Leer in korte tijd alles wat je moet weten over het hanteren van conflicten.