HBO-module Biopsychologie

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Biopsychologie
Omschrijving

Leer meer over zenuwen en hormonen met de HBO-module Biopsychologie
Wil je meer weten over de wijze waarop cognitie en gedrag gestuurd worden door het zenuwstelsel en het hormonaal systeem? Dan is de HBO-module Biopsychologie van Hogeschool NTI geschikt voor jou!

Waarom de HBO-module Biopsychologie?
Mis je in je werk of je dagelijks leven kennis van de sturing van cognitie en gedrag? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding Biopsychologie te volgen? Volg dan de HBO-module Biopsychologie als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit de wettelijk erkende HBO-opleiding Toegepaste Psychologie van Hogeschool NTI. Schrijf je snel in!

De opleiding Biopsychologie geeft een inleiding in de materie
In de HBO-module Biopsychologie maak je op inleidend niveau kennis met de belangrijkste biopsychologische begrippen en bevindingen, waarbij de nadruk ligt op de werking van de hersenen. In deze opleiding Biopsychologie komen de volgende onderwerpen aan bod: de werking van de zenuwcel, het zenuwstelsel, taal en de hersenen, de hemisferen van de hersenen, stress, slaap en het gezichtsvermogen. Je gebruikt het studieboek 'Biological Psychology' van Kalat. Dit is een Engelstalig boek specifiek bedoeld voor studenten die nog weinig (voor)kennis hebben van de (bio)psychologie.