HBO-module Adviesvaardigheden

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO-module Adviesvaardigheden
Omschrijving

Laat men jouw advies opvolgen met de HBO-module Adviesvaardigheden
Wil je zorgen dat jouw advies wordt overgenomen binnen een organisatie? In dat geval is de HBO-module Adviesvaardigheden precies wat je zoekt!

Adviseren is een vak apart
Mensen kunnen heel goed zijn in hun vak, maar dat wil nog niet zeggen dat ze daarmee ook goede adviseurs zijn. Met de HBO-module Adviesvaardigheden leer je de besluitvorming binnen een organisatie te beïnvloeden door middel van jouw advies.

Leren adviseren met de HBO-module Adviesvaardigheden
Als je wilt dat jouw adviezen over worden genomen in een organisatie, is het handig om te weten welke kwaliteiten belangrijk zijn voor een adviseur. Een adviseur heeft meestal geen directe invloed op de besluitvorming. Hij of zij zal dus gedegen te werk moeten gaan, wil het advies worden overgenomen.
In de opleiding leer je over welke kwaliteiten een adviseur moet beschikken, maar ook adviesstijlen komen aan bod. En wat te denken van eventuele weerstand waar je op kunt stuiten? De HBO-module Adviesvaardigheden leert je de belangrijkste vaardigheden die een adviseur nodig heeft