HBO Toegepaste Psychologie

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO Toegepaste Psychologie
Omschrijving

Leer meer over het gedrag van jezelf en anderen met HBO Toegepaste Psychologie!
Ben jij geïnteresseerd in de psyche van de mens? Wil je mensen of organisaties helpen bij het overwinnen van hun problemen? Dan ben jij iemand die meer wil leren over zichzelf. Iemand die zijn of haar emotionele intelligentie verder wil ontwikkelen en inzetten om mensen te helpen. Iemand die analyseert en zoekt naar creatieve en praktische oplossingen voor problemen. Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie van Hogeschool NTI jou op het lijf geschreven!

HBO Toegepaste Psychologie: van algemeen naar specifiek
In het propedeusejaar van HBO Toegepaste Psychologie leg je een brede basis: je verdiept je in de algemene competenties van een HBO-psycholoog. Je volgt vakken als Inleiding in de Psychologie, Persoonlijkheidsleer, Ontwikkelingspsychologie en Communiceren. In het tweede studiejaar maak je kennis met elk van de vier studierichtingen, te weten:

  • Jeugd- en ontwikkelingspsychologie
  • Psychologie en gezondheid
  • Arbeids- en organisatiepsychologie
  • Coaching en counselling

In het derde studiejaar kies je definitief voor een van deze studierichtingen en ga je je daarin verdiepen.