HBO Pedagogiek

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO Pedagogiek
Omschrijving

HBO Pedagogiek: alles over kinderen en jongeren
Wil jij je specialiseren in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren? Dan is de opleiding HBO Pedagogiek echt iets voor jou! In de samenleving is een grote behoefte aan deskundigen op het gebied van opvoeden. Het werkveld van een pedagoog is altijd in beweging. Dit komt onder andere door de snelle maatschappelijke ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan social media. Kinderen zijn vaak beter thuis in deze wereld dan hun ouders. Tijdens de opleiding HBO Pedagogiek leer je hier op inspelen. Je leert niet alleen veel over kinderen en jongeren, maar ook over jezelf! HBO Pedagogiek is een interessante opleiding met veel mogelijkheden.


Als pedagoog ben je van alle markten thuis
Als pedagoog doe je veel meer dan alleen omgaan met kinderen. Je krijgt met diverse hulpvragen te maken, die in complexiteit verschillen. Doorgaans stel je een behandelplan op om kinderen op een veilige en vertrouwde manier te laten opgroeien. Hierbij is communicatie met ouders en verzorgers erg belangrijk. Je coacht hen om het behandelplan zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Het doel van jouw werk in de pedagogiek is altijd om kinderen op een zo aangenaam mogelijke manier te laten opgroeien. Kortom, als pedagoog ben je van alle markten thuis!