HBO Pedagogiek Klassikaal

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Breda, Arnhem, Amsterdam, Leiden, Utrecht
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
HBO Pedagogiek Klassikaal
Omschrijving

Aan de slag als pedagoog met de HBO-opleiding Pedagogiek Klassikaal
Heb je altijd al HBO-pedagoog willen worden? Wil je alles weten over de maatschappij, opvoeding en ontwikkeling? Dan biedt het NTI je de mogelijkheid waar je naar zoekt! In de HBO-opleiding Pedagogiek Klassikaal leer je alles wat je moet weten om straks een succesvol pedagoog te worden. Het opvoeden van kinderen en jongeren gaat iedereen aan. Als HBO-pedagoog ondersteun je ouders, verzorgers en leraren bij hun opvoedende taak. Het werkveld van een pedagoog is constant in beweging. De actuele ontwikkelingen worden dan ook zoveel mogelijk meegenomen in deze opleiding.

Waarom HBO Pedagogiek Klassikaal?
Het verschil tussen de thuisstudievariant HBO Pedagogiek en HBO Pedagogiek Klassikaal is het aantal klassikale momenten. Bij Pedagogiek Klassikaal volg je lessen op 18 avonden of op 12 dagen. Meerdere onderwerpen uit deze deeltijdopleiding Pedagogiek komen aan bod, zodat je volledig voorbereid bent op (praktijk)examens en opdrachten.

De praktijkgerichte HBO-opleiding Pedagogiek
Deze opleiding is breed opgezet en leert je alles over opvoeding, het integraal werken in de jeugdzorg en maatschappelijke zorg, welzijn en onderwijs. Wil je profiteren van intensieve begeleiding? Dan is de HBO-opleiding Pedagogiek jou op het lijf geschreven. In de HBO-opleiding Pedagogiek ga je aan de slag met drie hoofdonderwerpen: Oriƫntatie op pedagogiek, Ontwikkeling van het kind en Methodisch werken.