HBO Opleidingskunde

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
HBO Opleidingskunde
Omschrijving
Opleiden is een zeer belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Neemt u waar dat uw medewerkers een groeiende belangstelling voor opleidingen ontwikkelen naarmate zich meer veranderingen in uw organisatie voltrekken?
Dit programma gaat uit van het gegeven dat opleiden meer is dan alleen een medewerker naar een training sturen; het is een sturingselement, een managementtool om op een juiste manier veranderingsprocessen te ondersteunen. In dit zeer unieke HBO-programma krijgt
u een helder totaaloverzicht van opleidingsbeleid, didactiek en didactische vaardigheden. Het diploma kunt u mogelijk als vrijstelling inbrengen in de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelors Human Resource Management en Organisatiepsychologie van Hogeschool NCOI.


Doelgroep

Bent u werkzaam in het interessante veld van bedrijfsopleidingen of heeft u de ambitie zich daar verder in te ontwikkelen? Dan is deze opleiding ideaal voor u.

Vooropleiding

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op HBO-niveau.

Doel en opzet

Deze opleiding bestaat uit 3 praktijkgerichte modules, waarin de theorie aan uw dagelijkse praktijk wordt gekoppeld. U maakt kennis met het voeren van een effectief opleidingsbeleid, krijgt inzicht in moderne leerstrategie├źn en ontwikkelt de juiste didactische
vaardigheden. De opleiding wordt door ervaren docenten en onderwijskundigen verzorgd. U gaat met opdrachten, cases en praktijksituaties aan de slag.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.