HBO Managementvaardigheden

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
HBO Managementvaardigheden
Omschrijving
Als manager dient u over vele praktische vaardigheden te beschikken om uw rol goed in te kunnen vullen. In dit bijzonder succesvolle HBO-programma komen vele leiderschapscompetenties aan bod. Zo werkt u eerst aan uw zelfinzicht en -management.
Van daaruit verdiept u zich in onderwerpen als effectief communiceren, conflicthantering en verandermanagement. U leert op efficiënte wijze beïnvloeden, motiveren en inspireren.


Doelgroep

U bent (beginnend) manager of leidinggevende. U zoekt een opleiding die zich speciaal richt op het ontwikkelen van een breed scala aan managementvaardigheden.

Vooropleiding

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op HBO-niveau.

Doel en opzet

Tijdens deze praktijkgerichte en inspirerende managementopleiding ontwikkelt u kennis van de talrijke aspecten waarmee u als manager te maken krijgt. U ontwikkelt tijdens deze opleiding dan ook vele persoonlijke vaardigheden die u nog succesvoller zullen maken
in uw functie. U heeft meer inzicht in uzelf en uw eigen rol en positie binnen de organisatie. Met de vaardigheden die u opdoet, kunt u processen en personen succesvol en op positieve wijze sturen.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Vrijstellingen

Deze praktijkgerichte opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse HBO Bacheloropleidingen van NCOI, waar deze modules ook deel van uitmaken. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling.
Kijk op Hogeschool NCOI voor de voorwaarden.