HBO Kernopleiding Pedagogiek

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Met deze opleiding kun je aanspraak maken op de lerarenbeurs.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
HBO Kernopleiding Pedagogiek
Omschrijving
In dit programma wordt de kern van pedagogiek op HBO-niveau behandeld. Werkt u al met kinderen of wilt u dit gaan doen en bent u op zoek naar de belangrijkste basiskennis en vaardigheden? Dan is dit programma voor u zeer geschikt! Dit praktijkgerichte
HBO-programma kan mogelijk vrijstelling opleveren in een vervolg naar de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Pedagogiek.


Doelgroep

U wilt uw kennis en inzicht op het gebied van pedagogiek naar een HBO-niveau tillen. U bent bijvoorbeeld jeugdwerker, adviseur van onderwijsinstellingen of opvoedingsvoorlichter.

Vooropleiding

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Het programma wordt verzorgd op HBO-niveau.

Doel en opzet

U besteedt aandacht aan een aantal belangrijke thema's op het gebied van pedagogiek. U werkt tijdens de opleiding aan enkele opdrachten en waar mogelijk koppelt u deze aan uw eigen werkomgeving. De opleiding wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten.

Voorbereiding en studiebelasting

Uw studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Vrijstellingen

Deze praktijkgerichte opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Indien u toegelaten wordt tot de HBO Bacheloropleiding Pedagogiek van Hogeschool NCOI, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling voor de gelijknamige modules die deel uitmaken van deze Bachelor. Kijk
op Hogeschool NCOI voor de voorwaarden.