HBO Bachelorprogramma Lerarenopleiding Engels

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Met deze opleiding kun je aanspraak maken op de lerarenbeurs.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
HBO Bachelorprogramma Lerarenopleiding Engels
Omschrijving
Bent u zeer goed in Engels, houdt u van de Engelse literaire canon en lijkt het u interessant om deze wereldtaal te doceren in het voortgezet onderwijs? Dan is dit HBO Bachelorprogramma Lerarenopleiding Engels echt iets voor u. In dit programma
ontwikkelt u zich op pedagogisch, (vak)didactisch en vakinhoudelijk gebied. U kiest voor Hogeschool NCOI vanwege de praktijkgerichtheid van de opleiding. U legt gedurende de gehele opleiding de relatie tussen theorie en praktijk. Dat is bewezen zeer effectief.
Bovendien is alles zo georganiseerd dat het volgen van een Bachelorprogramma goed te combineren is met werk en privé. Dit programma is een combinatie van klassikaal onderwijs en een praktijkgericht taalvaardigheidsprogramma. Zo kunt u zich ontwikkelen in uw
eigen tempo, passend bij uw voorkennis en ervaring met de Engelse taal. Met dit Bachelorprogramma bent u verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het boeiende vak van leraar Engels in het VMBO, de onderbouw van HAVO/VWO en het MBO.


Doelgroep

U wilt op een efficiënte en flexibele manier het HBO Bachelorprogramma Lerarenopleiding Engels afronden. Ook wanneer u bijvoorbeeld een overstap wilt maken van het primair onderwijs naar het tweedegraads gebied binnen het onderwijs is dit programma erg interessant.

Toelatingsvoorwaarden

U kunt deelnemen aan dit HBO Bachelorprogramma met een diploma HAVO, VWO of volledig MBO niveau 4-diploma met Engels als examenvak. Heeft u dit niet en bent u minimaal 21 jaar? Dan kunt u instromen door deel te nemen aan de 21+ regeling van Hogeschool NCOI.

Doel en opzet

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten, die zelf actief zijn in de praktijk van het onderwijs en het brede spectrum van Engelse vaardigheid, Engelse taalkunde en Engelse literatuur. U zult merken dat zij een ideaal klankbord voor u vormen. Zo kunt
u praktijksituaties aan hen voorleggen en overleggen over mogelijke oplossingen of benaderingen. Tijdens inspirerende bijeenkomsten gaat u in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. U koppelt dit direct aan uw eigen werkomgeving. Zo kunt u wat
u leert direct toepassen en daarvan ook weer leren. Deze studieaanpak is uniek voor NCO I en is bewezen bijzonder effectief. Hierdoor kent NCOI weinig uitval.De opleiding bestaat uit 4 fases met 1 avondbijeenkomst in de week of 1 dagbijeenkomst per 2 weken.
Het programma is overzichtelijk opgebouwd in de vorm van modules. Door deze opbouw kunt u uw opleiding flexibel indelen. U zult merken dat het behalen van een graad daardoor prima te combineren is met uw drukke baan.