Cursus: Omgaan met stress

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Cursus: Omgaan met stress
Omschrijving

Stress de baas met de cursus Omgaan met stress
Heb jij last van stress of vind je het moeilijk om onder stress te functioneren? Kies dan voor de cursus Omgaan met stress van het NTI. Je ontvangt praktische handvatten om met stressvolle situaties om te gaan. Want voorkomen is beter dan genezen!

Pak vandaag nog je stress aan
Stress kent vele vormen. Of je nu onder zeer hoge druk staat of misschien in mindere mate stress ervaart, stress kan je dagelijks leven in de weg staan. Tijdens deze praktische cursus van het NTI komen diverse methoden aan bod, waarbij je leert hoe je met stress om kunt gaan. Dus heb je last van stress en vind je het tijd om er wat aan te doen en je leven in balans te krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus Omgaan met stress van het NTI!

Reken af met onnodige stress!
Je omgeving kan ervoor zorgen dat stress ontstaat of zelfs verergert. Denk hierbij aan privé- of werksituaties. Je leert tijdens de NTI-cursus Omgaan met stress af te rekenen met onnodige stress. Pak je stress direct aan en beheers je stress ook op lange termijn met deze leerzame cursus.

Je leert omgaan met stressvolle situaties
Na afloop van de cursus Omgaan met Stress kun je met stressvolle situaties omgaan. Je kunt stress uit de omgeving beter herkennen, stress verminderen en ontspannen leven!
Om optimaal resultaat te boeken krijg je bij deze cursus de gelegenheid om huiswerk in te sturen. Huiswerk insturen is niet verplicht, het is echter wel aan te raden. Je docent is een ervaringsdeskundige op het gebied van stress en behandelt het huiswerk vertrouwelijk. Als huiswerk stuur je twee tussenevaluaties en een eindevaluatie naar je docent. Door het maken en insturen van deze evaluaties word je bewuster van je eigen ik-persoon en de stress die je ervaart. Je leert stress in balans te brengen!