Cursus: Microsoft Office

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Cursus: Microsoft Office
Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van Microsoft Office!
Wil je nog beter leren omgaan met Microsoft Office? Dan is de cursus MS Office van het NTI ideaal voor je. Of je nu een beginner bent of je basiskennis wilt verstevigen, deze cursus zal je veel plezier en gemak opleveren. De cursus Office behandelt de Officeprogramma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Na afloop van deze NTI-cursus ben je in staat om geheel zelfstandig met de diverse programma’s binnen Office om te gaan.
Je kunt bij het NTI terecht voor de cursussen MS Office 2003, 2007, 2010 en 2013.

Zelfstandig leren met de cursus MS Office
Het praktijkgerichte lesmateriaal voor de cursus Office is zorgvuldig samengesteld en maakt gebruik van de Visual Steps-methode. Deze boeken zijn zodanig geschreven dat je zelfstandig en in je eigen tempo de basishandelingen leert kennen. Begeleidende cd-roms helpen je bij het maken van je opdrachten. Door de opzet van de cursus Office zul je merken dat je continu zelf aan het werk, en dus aan het leren bent. Geen lange stukken tekst, maar direct zelf aan de slag met Microsoft Office!
Onderdelen van de cursus Office
Tijdens de NTI-cursus MS Office leer je omgaan met:

  • Word (tekstverwerking en opmaak)
  • Outlook (e-mail, agenda en taken)
  • Excel (database, begrotingen en budgetten)
  • PowerPoint (presentaties)

Inclusief lesmateriaal
Bij het NTI is het lesmateriaal inbegrepen bij het toch al aantrekkelijke lesgeld. Je hoeft dus geen extra lesboeken aan te schaffen. Ons lesmateriaal is speciaal toegespitst op zelfstudie en afstandsonderwijs. Alles wat je nodig hebt, wordt in een of meerdere leszendingen per post naar je toegestuurd. Gemakkelijker kan niet! Ook betaal je niets extra voor:

  • Vakinhoudelijke begeleiding door je docent
  • Studieondersteuning door je mentor
  • Het gebruik van onze moderne digitale leeromgeving