Brain-Based Trainen

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Brain-Based Trainen
Omschrijving
Leer hoe u als trainer gebruik kunt maken van de inzichten van neurodidactiek in uw trainingen. Hoe kunt u er als trainer voor zorgen dat het brein voor u en uw deelnemers zo werkt dat u maximaal effect bereikt met de interventies die u doet? Tijdens
deze trainingsdag bieden wij modellen en handvatten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Hiermee wordt uw trainingsprogramma brainproof. U krijgt een kijkje in uw eigen brein en in dat van uw deelnemers.


Uw resultaat

Na afloop van deze training kunt u uw favoriete werkvormen en programma's brainproof maken. U weet wat neurodidactiek is en hoe dit voor leereffect in uw trainingen kan zorgen. Daarnaast kent u diverse modellen vanuit de neurodidactiek en weet u hoe u deze
kunt toepassen in uw trainingen.

Doelgroep

Bent u een professioneel en ervaren trainer? En heeft u de ambitie om principes uit de neurodidactiek toe te passen in uw trainingsprogramma's? Dan is deze praktijkgerichte training een uitstekende keuze voor u.

Doel en opzet

De training is bijzonder interactief en de diverse werkvormen worden afgewisseld. Voor en tijdens de training verdiept u zich in de relevante theorie over neurodidactiek. Deze theorie past u in de praktijk toe tijdens de trainingsdag door te oefenen met het
maken van een onderdeel van een eigen brainproof programma. Als vanzelfsprekend is deze training brainproof, wat betekent dat we op de dag zelf werken met kleine experimenten waardoor u aan den lijve ondervindt wat het effect hiervan is.

De training wordt verzorgd in kleine groepen met maximaal 12 deelnemers, waardoor u veel persoonlijke aandacht van uw trainer krijgt.