Beroepsopleiding: Coaching

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Beroepsopleiding: Coaching
Omschrijving

Zit er een coach in je?
Zit er een coach in je? Coaches worden vaak ingeschakeld om mensen te helpen bij hun ontwikkeling. Dit kan ontwikkeling op de werkvloer betekenen of persoonlijke ontwikkeling. Het kan zijn dat mensen naar een andere invulling van hun dagelijkse leven zoeken, maar ook als iemand een ingrijpende gebeurtenis verwerkt, is coaching een oplossing.

Coaches werken samen met cliƫnten om doelen te behalen
Coaches werken er samen met hun cliƫnten aan om de aanwezige vaardigheden te versterken zodat zij zelfverzekerder worden en de gestelde doelen kunnen bereiken. Je kunt denken aan een situatie dat iemand vastloopt in zijn huwelijk en op het punt staat om te besluiten om door te gaan of niet. Of iemand die met de vraag speelt om een opleiding naast het werk te gaan doen, maar twijfelt of dit haalbaar is.

Zicht op de praktijk met de cursus coaching
Om de vaardigheden van coaching onder de knie te krijgen wordt er een praktijkdag aangeboden. Zo krijg je naast theoretisch inzicht ook zicht op coaching in de praktijk. Dit helpt je om na afloop van de cursus alles wat je hebt geleerd succesvol toe te passen. In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Methodiek van coaching
  • Diagnoses stellen
  • Doelen formuleren
  • Plan opstellen
  • Uitvoeren
  • Evalueren en afsluiten
  • Feedback en confronteren
  • Weerstand
  • Verantwoord coachen