Basisopleiding Mens, Mind en Mediator

Organisatie
Share |

Organisatie
MC Consultants, Meesters in Opleiden, Mediation en
Plaats
Sittard
Beschrijving
MC Consultants is opgericht door (en mede voor) docenten. MC Consultants koestert dan ook de ontwikkeling van hen die als docent in het bekostigd onderwijs werkzaam zijn in het bijzonder. MC Consultants B.V. is van mening de uitgesproken voorliefde voor het onderwijs te staven door middel van een korting op de opleidingskosten. Cursisten die als docent werkzaam zijn in het bekostigd onderwijs krijgen een korting van € 300,00 op de opleidingskosten van een door MC Consultants aangeboden opleiding.

Opleiding

Opleiding
Basisopleiding Mens, Mind en Mediator
Omschrijving
Op haast onnavolgbare wijze vindt er tijdens deze opleiding overdracht van kennis en ervaring plaats. Allergisch als onze docenten en trainers zijn voor “zweverigheid” profileert deze opleidingen zich door een “Down to Earth’ benadering. Tijdens deze opleiding is er nadrukkelijk aandacht voor de mens in een ieder van ons. We laten cursisten daadwerkelijk voelen wat het is en betekent om met een ander, of met zich zelf, in conflict te zijn.

Cursisten die met succes onze opleiding hebben afgerond realiseren zich voortdurend dat zij zelf als Mediator het belangrijkste instrument zijn tijdens mediations.
Ken je zelf, daar gaat het om. Mede hierom hebben onze opleidingen een fysiek component. Een en ander krijgt gestalte door de integratie van door Arnold Vanderlyde ontwikkelde trainingen in onze opleidingen. “Ken je zelf, daar gaat het om” stoelt op en resulteert in: “niet praten maar doen”!

Al onze opleidingen worden verzorgd door bevoegde docenten en bekwame trainers. Naast hun bewezen expertise inzake mediation zijn de docenten en trainers tevens geselecteerd op basis van hun aantoonbaar aanwezig inspirerend vermogen. Wij zijn ons er immers van bewust dat een zeer krachtige leeromgeving staat of valt met de kennis, houding en vaardigheden van onze docenten en trainers. MC Consultant word je niet zomaar!