Docent aardrijkskunde, 2e graads


Ingangsdatum

01-08-2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

ca 0,2-0,5 fte

Omschrijving

KSH in Hoofddorp zoekt voor schooljaar 2023-2024:
 
Docent aardrijkskunde, 2e graads

Wil jij lesgeven op de meest sfeervolle school in het hart van Haarlemmermeer waar het onderwijs volop in ontwikkeling is? Kijk jij als docent aardrijkskunde meer naar de ontwikkeling die leerlingen doormaken en naar hun inzet en gedrag? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Over ons
De KSH is de meest sfeervolle school in het hart van Haarlemmermeer met een mavo-, havo-, atheneum- en gymnasium aanbod. Persoonlijk is ons motto. Dit vind je terug in ons onderwijs en de mate waarin we onze leerlingen ondersteuning bij het realiseren van hun ambities. We gaan gewoon net wat verder.
 
In ons onderwijsconcept vullen wij klassikaal onderwijs aan met o.a. groepsgericht werken, onderzoeksopdrachten, presentaties en individuele opdrachten.We willen inspireren en uitnodigen tot ontwikkeling.Onze uniek vormgegeven leerpleinen faciliteren dit concept en zorgen voor een prettige leer- en werkomgeving. De differentiatie in ons lesaanbod en onze begeleiding - bijvoorbeeld in de vorm van gratis bijlessen - symboliseert ons onderwijs: persoonlijk én op maat.

 Persoonlijk speelt ook een rol binnen onze teams. Als KSH-collega merk je dit aan;  Met trots zien we dit ook terug in de enquêteresultaten van leerlingen, ouders en personeel. We horen bij de beste van de klas.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een collega die het onderwijs samen met het team blijft vernieuwen en verbeteren. Je bent onderzoekend en leergierig ingesteld, je hebt een duidelijke mening over succesvol lesgeven, je bent flexibel, maar staat ook met beide benen op de grond. Je bent een gedreven docent, een specialist in jouw vakgebied die leerlingen en collega’s weet te enthousiasmeren en uit te dagen om het beste uit hunzelf te halen. Jouw lessen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de leerlingen én op die van jezelf. 
 

Wat vragen wij van jou?

Ons aanbod

Over ons
De KSH is de meest sfeervolle school in het hart van Haarlemmermeer met een mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumafdeling. Persoonlijk is ons motto. Dit vind je terug in hoe wij naar ons onderwijs kijken, maar ook in de ondersteuning van onze leerlingen bij het realiseren van hun ambities. We gaan gewoon nét wat verder.

In ons onderwijsconcept vullen wij klassikaal onderwijs aan met o.a. groepsgericht werken, onderzoeksopdrachten, presentaties en individuele opdrachten. We willen inspireren en uitnodigen tot ontwikkeling.

Onze uniek vormgegeven onderwijspleinen faciliteren dit concept en zorgen voor een prettige leer- en werkomgeving.
De differentiatie in ons lesaanbod en onze begeleiding - bijvoorbeeld in de vorm van gratis bijlessen - symboliseert ons onderwijs: persoonlijk én op maat.

Persoonlijk speelt ook een rol binnen onze teams. Als KSH-collega merk je dit aan:
De KSH is onderdeel van Stichting IRIS, een WON-school en gecertificeerd opleidingsschool.

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in de docent die wij zoeken en spreekt onze school je aan? Twijfel dan niet: stuur ons zo snel mogelijk je cv en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wordt. Heb je toch nog vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Lotte Spruit, teamleider nieuw personeel, l.spruit@kshcollege.nl  – 023-56 77 588.

Sollicitaties die niet via Meesterbaan zijn binnen gekomen, worden niet in behandeling genomen.

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.