Vakleerkracht gym

School

Kindcentrum Ontdekrijk

Ingangsdatum

01-08-2023 of mogelijk eerder

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,2

Functie omschrijving

Wat ga je doen 
's Morgens komen de leerlingen van groep 6 binnen en je hebt al een circuit klaargezet. Na overleg met jouw coördinator Natalie heb je voor vandaag een speels circuit uitgezet om de motoriek te bevorderen. Coördinatie, balans, kracht alles komt aan bod. Groep 6, 7 en 8 kunnen veel en deze lessen hebben daaraan een belangrijke bijdrage gehad. En dat is echt jouw ding, beweging, spel, plezier en teamspirit, je hebt er zin in! 's Middags heb je een afspraak met een collega over de komende sportweek voor de basisscholen en wat fijn dat ook de collega's van het voortgezet onderwijs hier hun steentje aan bij zullen dragen. Wat een energie haal jij uit je werk!

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, enthousiaste leerkracht die het complete beweegaanbod wil uitdragen, zowel richting team, kinderen als ouders. Je hecht aan een teamgerichte samenwerking en wil graag enthousiast participeren binnen de overlegstructuur van de vakgroep.
 
Dit bieden wij 

Verder nog in het kort:
Je bent in het bezit van een HBO-ALO diploma
 
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaand profiel herkenbaar voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesems, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk via mailadres h.beesems@blickoponderwijs.nl of met Natalie van Dijk, Coordinator Vakgroep Bewegingsonderwijs via e-mailadres n.vandijk@obswest.nl.

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.