Leraar groep 8

School

Kindcentrum Ontdekrijk

Ingangsdatum

01-08-2023 of mogelijk eerder

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8 - 1,0

Functie omschrijving

We zoeken per direct een positieve bouwer met een hoge ambitie. Die met ons de mouwen opstroopt voor de meest kansrijke schoolomgeving voor onze kinderen en elke dag opnieuw weer het verschil willen maken. 

Groep 8 biedt mogelijkheden voor jou om met ons mee te bouwen. Doe je mee? Stuur gerust een mail om een afspraak te maken. Dan bespreken we 1 op 1 wat de mogelijkheden zijn. 


Onderwijsmaken op KC Ontdekrijk in Capelle aan den IJssel is een unieke kans voor jouw loopbaan. Onze kinderen maken ons duidelijk wat wij te doen hebben en zijn het vertrekpunt van ons Opbrengst Bewust handelen. Met elkaar werken wij aan de meest betekenisviolle schoolomgeving voor de kinderen in de wijk Oostgaarde in Capelle aan de IJssel.

Ben jij een teamplayer. Ga je uit van kansen en ben je pedagogisch en didactisch sterk? Zoek je ruimte voor het inzetten en ontwikkelen van zowel jouw talenten als dat van de kinderen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

NB. eigen laptop, account tot E-Wise aanbod, voordelig sporten, fietsregeling en een voordeel voor je zorgpremie!

Op KC Ontdekrijk werken we vanuit hoge verwachtingen aan elk kind. Zijn we (net als onze kinderen!) positief, lerend en nieuwsgierig. Voelen we sterke affiniteit voor onze doelgroep kinderen, voor wie toekomstkansen niet vanzelfsprekend zijn, maar die elke dag blij binnenkomen en op het puntje van hun stoel zitten.

Loop je warm voor kansengelijkheid (en niet voor het bonussalaris, wat natuurlijk wel een voordeel is). Past dit bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Henk Beesems, directie KC Ontdekriijk via h.beemsens@@blickoponderwijs.nl. 
 

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.