Leraar groep 7

School

Kindcentrum Ontdekrijk

Ingangsdatum

per direct

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

1,0

Functie omschrijving

Wat ga je doen
Wij zoeken per direct een leerkracht voor groep 7. Werken in een omgeving met ruim 25 culturen is jouw niet vreemd en word je blij van! Je past je snel aan en je vindt het superleuk om samen met jouw collega deze groep tot aan de zomervakantie klaar te stomen voor groep 8. 

Omschrijving
Na je eerste kop thee komen de kinderen binnen. Een voor een begroet je jouw leerlingen en je start de dag met een leuke anekdote. Zo, de aandacht is getrokken en je start de rekenles die je gisteren hebt voorbereid. Erbij- en eraf sommen, vermenigvuldigen en hoeveel nullen heeft een biljoen eigenlijk? Supertof hoe ze dit oppakken, de diversiteit en inclusiviteit in de klas is groot en wat een energie krijg jij hiervan! Een uurtje later zijn ze lekker aan de slag met taal, werkwoordspelling, je hebt er een mooi stappenplan van gemaakt, zo blijven ze lekker bij de les!
Na de lunch ga je met jouw leerlingen lekker aan de slag op het Giovanni van Bronckhorstveld om te trainen voor het voetbaltournooi met de andere Capelse basisscholen. Wat een superdag weer! Kinderen veiligheid en vertrouwen bieden en van daaruit naar een hoger niveau brengen dat is toch het mooiste dat er is!

Dit heb je Dit kan je Dit krijg je Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesmens, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk, h.beesems@blickoponderwijs.nl, 010-4500550. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.