Medewerker leerlingadministratie

School

Kaj Munk College

Ingangsdatum

01-06-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,6-0,8 fte

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Je verricht alle voorkomende werkzaamheden rondom de leerlingenadministratie van de school. Je verstrekt informatie uit de leerlingenadministratie en biedt proactief administratieve ondersteuning aan de schoolleiding (teamleiders en rector). Je verzorgt de cijferadministratie en het schoolexamenprogramma. Je bent een vraagbaak voor leerlingen en docenten en je draagt zorg voor mail-/post- en telefoonafhandeling.

 

Wat wij vragen

Wie ben je?
Jij bent een administratief talent dat graag deel uitmaakt van een kleine afdeling met een prettige, collegiale werksfeer. Je beschikt over Mbo werk- en denkniveau. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je bent accuraat in het verwerken van gegevens, je toont initiatief bij uitvoeren van je werkzaamheden en je hebt een klantgerichte houding. Je denkt graag mee over de planning en taakverdeling. Deze functie vraagt van jou dat je vaardig bent in het gebruik van systemen ten behoeve van geautomatiseerde gegevensverwerking. Hierbij is kennis van Magister absoluut een sterke pré.

Spreekt onze school en deze functie jou aan? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Wat wij bieden

Over ons
Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS (www.stichtingiris.nl). Wij kennen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen, centraal.

De omvang van jouw aanstelling is in overleg; tussen de 24 en 28 uur per week. Je bent beschikbaar op de vrijdag, overige dagen in overleg. Deze functie wordt gehonoreerd conform cao VO schaal 5 conform CAO VO. Omdat je werkzaam bent in het onderwijs heb jij ook vakantie tijdens de schoolvakanties. Daarnaast heb je nog uren (persoonlijk budget) die je kunt inzetten voor verlof of werkdrukvermindering.

Meer weten

Wil je meer weten?
Voor algemene informatie over onze school kun je onze website raadplegen of neem contact op met Erik Dekker, hoofd Bedrijfsvoering (023-5616198).

Solliciteren?
Een sollicitatiebrief met motivatie en Curriculum Vitae ontvangen wij graag uiterlijk 1 april.

Contact

Afdeling HR

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.