Docent Aardrijkskunde

School

Kaj Munk College

Ingangsdatum

01-08-2022

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

ca 0,333

Functie omschrijving

Voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar een Docent Aardrijkskunde.

Op het Kaj Munk College vinden wij het belangrijk dat de docenten breed inzetbaar zijn en les kunnen geven op alle niveaus, in zowel boven- als onderbouw. Als aanvulling op de vakgroep aardrijkskunde zijn wij op zoek naar een docent die open staat voor en durft te experimenten met nieuwe lesmethoden en dit samen met de collega's van de vakgroep door kan ontwikkelen. 

Het betreft een reguliere vacature waarbij na een tijdelijke aanstelling bij goed functioneren en voldoende beschikbare lesuren een vaste aanstelling volgt.

Wij zijn op zoek naar een docent met een tweedegraads bevoegdheid. 

 

Wat wij vragen

Voor deze vacature zoeken we docenten die enthousiast zijn en inspiratie vinden in het onderwijs, waarbij leerlingen een groter deel van de verantwoordelijkheid voor het leren op zich nemen en ruimte krijgen om eigen keuzes te maken. Leerlingen verschillen van elkaar, ook in de manier waarop zij leren. In ons onderwijs staan we open voor die verschillen en bevorderen we dat elke leerling tot zijn/haar recht komt. Van docenten op het Kaj Munk College verwachten we dat het geven van leerlinggerichte feedback en feed forward een soort tweede natuur is en dat zij goed kunnen samenwerken, ook over de grenzen van het eigen vak heen
 

Wat wij bieden

Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.
 

Meer weten

Word jij onze nieuwe collega?
Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande link, inclusief CV met motivatie.
We behouden ons het recht voor om met interessante kandidaten voor de sluitingsdatum een gesprek te voeren. Om die reden ontvangen we je sollicitatie zo spoedig als mogelijk.

Meer informatie gewenst?
Bel dan met Jacco van der Weijden (Teamleider), 023 561 61 98.

In verband met de schoolvakantie wordt je sollicitatie in de week van 29 augustus zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. 

Contact

Afdeling HR

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.