Docent NT2

Ingangsdatum:

8 mei 2023

Dienstverband:

Tijdelijk

Beschikbaarheid:

Parttime of fulltime

FTE:

0,5 - 1 fte

Werkervaring:

Salaris:

Functie omschrijving:

Heb jij affiniteit met de doelgroep nieuwkomers in de leeftijd van 12-18 jaar, ben jij pedagogisch én didactisch sterk, doortastend, enthousiast en proactief? Kun je omgaan met de uitdagingen die het geven van onderwijs op een eerste opvang anderstaligen met zich mee brengt? Houd je van werken in een dynamische omgeving op een kleinschalige school? En wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van deze jongeren? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze vacature!
 
 Docenten NT2 (parttime/fulltime)
Jan van Brabant College nevenvestiging Gasthuisstraat
 
Jan van Brabant College Gasthuisstraat
Werken bij de locatie Gasthuisstraat betekent dat je dagelijks leert over verschillende culturen, omgangsvormen en religies. Wij bieden onze leerlingen een eerste veilige basis in Nederland en de Nederlandse taal. Dit betekent dat je werkt met anderstaligen. Dit ‘leren van elkaar’ verbindt, ongeacht waar je vandaan komt. Je voelt je hier snel thuis. Het onderwijs wordt vormgegeven door een professioneel en hecht team.
 
De vacature
In verband met het stijgende leerlingenaantal bij het Jan van Brabant College Gasthuisstraat zijn wij op zoek naar een docent die NT2 onderwijs komen verzorgen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

SollicitatieProcedure

Informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ruud van Horssen teamleider Gasthuisstraat via de e-mail: r.vanhorssen@janvanbrabant.nl
 
Solliciteren?
Weet je het zeker en wil je nu solliciteren? Dat kan via Meesterbaan.
 
Graag lezen wij in je sollicitatiebrief informatie over jouw beschikbaarheid (dagen, tijden en aantal uur).   
 
 

Wat wij bieden:

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt in dienst van stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze organisatie bestaat uit 3 scholen met 7 vestigingen in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Onze scholen werken nauw samen om in onze regio een hoogwaardig onderwijsaanbod te garanderen. Centraal in onze ambitie staan hoge onderwijskwaliteit, diversiteit, ruimte voor leerlingen om te kiezen en bereikbaarheid. Samen leren, samen werken en samen leven kenmerkt ons als organisatie.
 
Je arbeidsvoorwaarden zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Jij bepaalt welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij jou passen.
 
Daarnaast bieden wij je:
 

Contact:

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan. Solliciteer Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.