docent muziek

School

Huizermaat

Ingangsdatum

1-8-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,50-0,80

Salaris

LB

Functie omschrijving

Op Huizermaat wil je werken!

Huizermaat is een middelgrote school in Huizen. In een persoonlijke sfeer verzorgen wij onderwijs voor leerlingen van vwo (vwo+, gymnasium, Technasium en TalentHZM), havo (Technasium) en mavo. Bij ons vind je de leukste leerlingen en beste collega’s die je je kunt wensen.

Onderwijs op maat, samenwerkend leren en werken vanuit vertrouwen zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. Ons motto ‘Gelukkig leren ontwikkelen’ geldt zowel voor leerlingen als medewerkers.

Als docent op Huizermaat heb je hart voor leerlingen. Je begeleidt hun leerproces, biedt onderwijs op maat en zorgt voor differentiatie in de les. Het mentoraat vinden we heel belangrijk. Daarom ben je als vakdocent ook mentor. Je stimuleert het groepsproces door leerlingen met en van elkaar te laten leren.

Zelf maak je deel uit van een bevlogen groep collega’s. Op Huizermaat staat niemand er alleen voor. Het onderwijs maken we samen: in sectie- en teamverband leren we met en van elkaar. We geven elkaar ook ruimte voor individuele uitdagingen, startende (en ook nieuwe) docenten begeleiden we zorgvuldig.  Zo maken we ons motto iedere dag weer waar.
 

Wat wij vragen

Voor Huizermaat zoeken we met ingang van 1 augusus 2023 een eerste of tweedegraads docent muziek. De vacatureomvang kan eventueel uitgebreid worden met een aantal lesuren CKV. Mentoraat maakt onderdeel uit van de vacature.

Jouw profiel:
Werk je op dit moment nog niet in het onderwijs, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met P&O-consulent Bianca Brouwer op telefoonnummer 06-34247353, of kijk op www.leraarinhetgooi.nl

Wat wij bieden

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB van de cao vo.

Meer weten

Jouw sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 10 april 2023.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Petri, (plv. rector Huizermaat), bereikbaar op telefoonnummer 035 - 5287047.

Contact

Paul Petri

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.