Instructeur Mobiliteit en Transport

School

Het Element

Ingangsdatum

01-03-2023

Beschikbaarheid

Fulltime

FTE

0,8-1,0

Aantal lesuur

16

Salaris

8

Functie omschrijving

Op zoek naar een nieuwe baan? En altijd al willen werken in mooie ruime technieklokalen? Waar je samen met de leerlingen lekker aan de slag kunt gaan? Welkom bij het Element! Wij hebben een vacature voor een instructeur mobiliteit en transport.
 
Wat ga je doen?
Jij als instructeur mobiliteit en transport ondersteunt bij  de lessen techniek en specifiek bij het profielvak mobiliteit en transport. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof. 
Samen met je collega’s stel je een onderwijsleerplan op. Hierbij kun je samen bepalen wat de leerlingen het komende jaar moeten leren, welke methode en boeken je gebruikt en hoe vaak en wanneer de lesstof wordt getoetst. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid.
 
Met de regeling ‘Sterk techniekonderwijs 2020-2023’ vanuit het ministerie van OCW komt er subsidie beschikbaar om een kwalitatief hoogstaand en dekkend aanbod van technisch vmbo te kunnen (blijven) realiseren. Vanuit de historie hebben techniekdocenten en -instructeurs vaak een eigen specialisme. Met de nieuwe examenprogramma’s verwachten wij wel dat je ook breed inzetbaar bent (PIE, BWI en M&T). Wij werken vanuit vertrouwen en autonomie. De sectie komt bijvoorbeeld zelf met een voorstel over de verdeling van de lessen. Je hebt veel invloed op onderwijskundige zaken om de kwaliteit te leveren die bij het vak hoort. Het technisch vmbo staat de komende jaren voor een duidelijke transitieopgave. Ben jij iemand die graag iets in gang zet en daarin actief de samenwerking zoekt?
 
Wat krijg je ervoor terug?
Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

 
Waar kom je te werken?
Het Element is één van de tien vestigingen van MEERscholen in  Amersfoort. Het Element biedt ondernemend en uitdagend beroepsonderwijs aan en het opleiden van vakmensen middels maatwerk, verantwoordelijkheid en gedegen onderwijs staat centraal. De school werkt nauw samen met verschillende MBO-instellingen in Amersfoort.
 Het Element lijkt een hele grote school. Toch voel je je snel veilig en vertrouwd . Dat komt omdat wij vertrouwen, samenwerken, sfeer en waardering heel belangrijk vinden. Want als jij je fijn voelt, kun je jouw talenten goed ontwikkelen.
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken die ene enthousiaste instructeur mobiliteit en transport die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent didactisch en pedagogisch sterk en past gemakkelijk nieuwe inzichten toe in de praktijk. Door jouw goede planvaardigheden ga je gestructureerd en doelgericht met de leerlingen aan de slag. Je vind het leuk om buiten de lesmethode om te werken om zo jouw lesstof extra interessant te maken. Kom je bij ons werken?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 15 februari aanstaande via de onderstaande solliciteer button. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen naar Karin Friele, HR Adviseur: 033-4728203.
 
 

Contact

Mevr. Karin Friele

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.