docent Nederlands

School

Het Element

Ingangsdatum

01-04-2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,4

Salaris

LB/LC

Functie omschrijving

Ben jij die enthousiaste PABO docent, die  graag de overstap wilt maken naar het  VMBO? Goed dat je dit dan leest. Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands, maatschappijleer, wiskunde en rekenen in de onderbouw. Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
School is niet alleen nieuwe kennis opdoen, het helpt je ook te vormen wie je bent. Met die mindset help jij jouw leerlingen voor, tijdens en na lestijden. Je staat voor de leerlingen klaar wanneer dat nodig is. En jouw lesmethodes? Die gaan het liefste buiten de traditionele en klassieke manier van onderwijzen om. Jij laat jouw creativiteit los als docent Nederlands bij het:

Waar kom je te werken?
Het Element biedt ondernemend en uitdagend beroepsonderwijs aan. Het opleiden van vakmensen middels maatwerk, verantwoordelijkheid en gedegen onderwijs staat centraal op de locatie. De school werkt nauw samen met verschillende mbo-instellingen in Amersfoort. De leerlingen in het vierde leerjaar volgen één dag per week les op het mbo.
Het is een school die in de samenleving staat en waar het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs in een veilige omgeving wordt geboden.

Wat wij vragen

Wie zoeken wij?

Wat wij bieden

 Wat krijg je ervoor terug?
Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Meer weten

Kom je bij ons werken?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vóór 1 april a.s. via de onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Karin Friele, kfriele@hetelement.eu of 033-4728203

Contact

Mevr. Karin Friele

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.