Docenten NT2

School

Het Element/Taalcentrum

Ingangsdatum

01-03-2023

Beschikbaarheid

Fulltime

Aantal lesuur

20

Salaris

LB/LC

Functie omschrijving

Welkom bij het Element, Taalcentrum! Een eigentijdse school in Amersfoort.
Wij zoeken docenten NT2, Nederlands 1,6 fte in totaal.
 
Wat ga je doen?
Een groot deel van de uren geef je les aan een klas met leerlingen die niet of nauwelijks Nederlands spreken. Het is een uitdagende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team.

Waar ga je werken?
Het Taalcentrum is een school voor anderstalige leerplichtige leerlingen tussen 12 en 18 jaar die kort in Nederland zijn. Wij begeleiden onze leerlingen bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpen hen om een eigen plek te verwerven in onze samenleving. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. We hebben respect voor elkaar en tonen begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst.
Ons onderwijs bevat meer dan alleen het leren van de Nederlandse taal. De vakken zijn bij voorkeur contextrijk en praktijkgericht, waardoor we de doorstroming naar het vervolgonderwijs versterken en de integratie bevorderen. We werken in een aantal projecten samen met reguliere vervolgscholen. 

Wie ben je? 

Wat wij bieden

Wat krijg je ervoor terug?
Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Contact

Mevr. Karin Friele

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.