Docent rekenen en wiskunde

School

Het Element/Taalcentrum

Ingangsdatum

1-8-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,6-0,8

Aantal lesuur

14-18

Salaris

LB

Functie omschrijving

Welkom bij het Element, Taalcentrum! Een eigentijdse school in Amersfoort.
Wij zoeken per 1 augustus 2023 een docent rekenen en wiskunde.
 
Wat ga je doen?
Een groot deel van de uren geef je les aan een klas met leerlingen die niet of nauwelijks Nederlands spreken. Het is een uitdagende functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team.

Waar ga je werken?
Het Taalcentrum is een school voor anderstalige leerplichtige leerlingen tussen 12 en 18 jaar die kort in Nederland zijn. Wij begeleiden onze leerlingen bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpen hen om een eigen plek te verwerven in onze samenleving. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. We hebben respect voor elkaar en tonen begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst.
Ons onderwijs bevat meer dan alleen het leren van de Nederlandse taal. De vakken zijn bij voorkeur contextrijk en praktijkgericht, waardoor we de doorstroming naar het vervolgonderwijs versterken en de integratie bevorderen. We werken in een aantal projecten samen met reguliere vervolgscholen.
 

Wat wij vragen

Wie ben je?

Wat wij bieden

Wat krijg je ervoor terug?
Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Meer weten

Kom je bij ons werken?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar tvanbasten@hetelement.eu met vermelding van je beschikbaarheid (fte en dagen/werktijden). Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met mevrouw Thalita van Basten, afdelingsleider Taalcentrum, 033-4620072.
 

Contact

Thalita van Basten

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.