Afdelingsleider Taalcentrum

School

Het Element/Taalcentrum

Ingangsdatum

01-03-2023

Beschikbaarheid

Fulltime

Salaris

LD

Functie omschrijving

Voor ons Taalcentrum 4,  voormalige Kingmaschool in Amersfoort, zoeken wij een afdelingsleider voor 0,80-1,00 fte.
 
 
Waar ga je werken?
Het Taalcentrum 4 van het Element, gevestigd in de oude Kingmaschool is een school voor anderstalige leerlingen van 14 tot 18 jaar, die zich de Nederlandse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Zij zijn alleenstaande minderjarige vluchteling en daarom is het van groot belang om vlot door te kunnen stromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. Veiligheid vindt zijn oorsprong in respect voor elkaar en begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst. Het Taalcentrum begeleidt haar leerlingen bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpt hen om een eigen plek te verwerven in onze samenleving.
 
Wat ga je doen?
Als afdelingsleider ben je verantwoordelijk voor het integraal management van het Taalcentrum 4. Dit betekent het opstellen van het schoolplan, uitvoering van het onderwijskundig beleid, het voeren van personeels- en financieel beleid. Dit alles vraagt om een goede kennis en werkervaring met betrekking tot bovengenoemde beleidsterreinen.
Je geeft op inspirerende en faciliterende wijze leiding aan het team. Dit team bestaat uit ongeveer 25 betrokken medewerkers die in een goede sfeer professioneel en collegiaal met elkaar samenwerken. Het overgrote deel van de medewerkers werkt op Taalcentrum 4 op ZZP basis.
Je bent een netwerker en in staat Het Taalcentrum op professionele en heldere wijze te positioneren, te profileren en te verbinden.
 
Wie ben jij?
Wij komen graag in contact met kandidaten die zich herkennen in het onderstaande profiel:

 
 
Wat bieden wij?  
Meer informatie en solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Janssen (directeur Het Element) kjanssen@hetelement.eu.
Je kunt je sollicitatie richten aan Karin Friele; kfriele @hetelement.eu

Contact

Mevr. Karin Friele

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.