Leraar wiskunde 2e graad

School

Herbert Vissers College

Ingangsdatum

december 2022/januari 2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,6667 - 0,8333

Aantal lesuur

16 - 20

Functie omschrijving

We zijn per december 2022/januari 2023 dringend op zoek naar een enthousiaste leraar voor het vak wiskunde. De omvang van de aanstelling ligt tussen de 16 – 20 lessen, mogelijk zelfs nog wat meer. Solliciteren naar een deel van de betrekking is uiteraard ook mogelijk.

De vacatureruimte is ontstaan door zwangerschapsvervanging van meerdere collega’s binnen de wiskunde sectie. En zal zeker tot het einde van het schooljaar blijven bestaan met eventueel mogelijkheden voor het volgende schooljaar.
De lessen worden gegeven in de afdeling vmbo-basis en vmbo-kader (onder- en bovenbouw).

Affiniteit en ervaring binnen de doelgroep strekt tot aanbeveling.

Wat wij vragen

Heeft Pythagoras geen geheimen voor jou? Laat jij kubussen en paralellogrammen dansen op het bord? Word jij blij van formules en vergelijkingen en wil je die kennis met aandacht, liefde en geduld op een volgende generatie overbrengen? Het Herbert Vissers College zoekt een enthousiaste leraar wiskunde.

Wat ga je doen?
Je verzorgt leuke, inspirerende en leerzame lessen voor onze leerlingen. Je begeleidt en coacht leerlingen, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vak. Samen met je collega’s ontwikkel je lesstof. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat je vak om mensen draait. En om boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk!

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega: Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs". U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega’s te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. 

Wat wij bieden

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Elke leraar ontvangt een laptop waarmee hij of zij direct op school aan het werk kan. Daarnaast ontvangen collega's die in de havo en het vwo lesgeven ook een iPad in bruikleen. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

 

Contact

Dhr. R. Lam

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.