Leraar Techniek

School

Herbert Vissers College

Ingangsdatum

Schooljaar 2023/2024

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,8-1

Aantal lesuur

20-24

Functie omschrijving

Als leraar Techniek maak je leerlingen wegwijs in de technische wereld van nu, waarbij ze vooral zelf technische producten onderzoeken en ontwerpen. Vind jij het leuk om jongeren enthousiast te krijgen voor de oneindige mogelijkheden van techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor schooljaar 2023-2024 zoeken wij naar een enthousiaste leraar techniek. Het betreft een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen?
Je verzorgt inspirerende en leerzame lessen voor onze leerlingen. Je bent duidelijk en biedt structuur waarbij je de leerlingen begeleidt en coacht. Je werkt samen met je techniek collega's, ontwikkelt lesstof en onderzoekt samen met andere secties naar mogelijkheden om het onderwijs te versterken. Je kijkt met een positief-kritische blik naar je eigen lessen, de organisatie, het onderwijs en de toekomst waarbij jij de leerlingen stimuleert en enthousiasmeert voor techniek.

De mavo van het HVC staat voor de volgende drie kernwaarden: Betrokken, Toekomstgericht en Veilig. De mavo binnen het HVC is een ambitieuze energieke afdeling met een dynamisch team. Voor de mavo zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het vak Techniek. We zoeken een technische docent voor het vak techniek in de onderbouw gecombineerd met het vak Bouw, Wonen en Interieur in de bovenbouw. Ben jij die betrokken docent die toekomstgericht werkt en onze leerlingen in een prettig veilig schoolklimaat kan begeleiden? Kan en wil jij een bijdrage leveren? Solliciteer dan direct.

Wat wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega:
• die in het bezit is van een tweedegraads lesbevoegdheid techniek of daarvoor studeert;
• die prettig en effectief samenwerkt met collega’s;
• die verbindend is naar leerlingen en collega’s;
• die met veel pedagogisch tact en humor in staat is onze leerlingen te bereiken.

Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs". Je voelt je als leraar nauw betrokken bij het werk van je team en je hebt affiniteit met de leerlingen. Je weet betrokkenheid bij de leerlingen en jouw collega’s te bevorderen. Je bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van jouw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. 

Wat wij bieden

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus bij het HVC, centraal.

De zorg voor onze collega's vormt een belangrijk speerpunt in ons beleid. Van coaching op het gebied van werk-prive balans, tot het volgen van een opleiding, we denken mee en denken in mogelijkheden.  

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard conform de CAO-VO. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden en een fietsplan. Verder onvtangt elke leraar een laptop waarmee hij of zij direct op school aan het werk kan. 

Meer weten

Solliciteren en meer informatie
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie? Kijk op onze website www.hvc.nl of neem contact op met dhr. M. Gunterman m.gunterman@hvc.nl (teamleider mavo onderbouw) 
 

Contact

Dhr. M.Gunterman

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.