Leraar Nederlands 2e graad

School

Herbert Vissers College

Ingangsdatum

01-04-2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,883 - 1

Aantal lesuur

20 - 24

Functie omschrijving

We zijn per maart 2023/ april2023 dringend op zoek naar een enthousiaste leraar voor het vak Nederlands. De omvang van de aanstelling ligt tussen de 20-24 lessen. Solliciteren naar een deel van de betrekking is uiteraard ook mogelijk.

De lessen worden gegeven in de afdeling vmbo-basis en vmbo-kader (onder- en bovenbouw). Affiniteit en ervaring binnen de doelgroep strekt tot aanbeveling.

 

Wat wij vragen

Heeft ‘t kofschip geen geheimen voor jou? Laat jij zwakke en sterke werkwoorden dansen op het bord? Word jij er blij van om het verschil tussen zij en hun en me en mijn uit te leggen? En dat keer op keer. En wil je jouw kennis met aandacht, liefde en geduld op een volgende generatie overbrengen? Het Herbert Vissers College zoekt een enthousiaste leraar Nederlands die affiniteit heeft met de nieuwe rijken van de toekomst.

Wat ga je doen?
Je verzorgt leuke, inspirerende en leerzame lessen voor onze leerlingen. Je begeleidt en coacht leerlingen, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vak. Samen met je collega’s ontwikkel je lesstof. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat je vak om mensen draait en om boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk!

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega: Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs". Je voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van jouw team en je hebt affiniteit met de leerlingen. Je weet betrokkenheid bij de leerlingen en jouw collega’s te bevorderen. Je bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van jouw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. 
 

Wat wij bieden

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Elke leraar ontvangt een laptop waarmee hij of zij direct op school aan het werk kan. Daarnaast ontvangen collega's die in de havo en het vwo lesgeven ook een iPad in bruikleen. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

 

Contact

Mevr. P. Masselink

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.