Leraar handvaardigheid

School

Herbert Vissers College

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,5833 - 0,6667

Aantal lesuur

14-16

Functie omschrijving

Creatief bezig zijn is niet alleen leuk, het is ook goed voor de ontwikkeling van leerlingen. Wij zoeken voor de onderbouw mavo, havo en vwo een enthousiaste, creatieve, talentvolle leraar voor het vak handvaardigheid. Een leraar die ook eventueel in de toekomst lessen kunst/beeldende vorming en mogelijk techniek kan en wil geven. Er zouden in de toekomst ook uren CKV kunnen ontstaan.

De vacature is circa 0,5833 - 0,6667 fte. Dat zijn 14-16 lesuren (op 6 dagdelen/3 dagen).


 
 

Wat wij vragen

Wie ben jij?
Jij haalt energie uit het bezig zijn met de verschillende kunstvormen en staat het allerliefste voor de klas om jouw kennis door te geven aan de leerlingen. Dit doe je aan de hand van verschillende thema's. Je hebt een goed klassenmanagement en weet de leerlingen enthousiast te maken voor de kunstvakken. Er zijn zoveel verschillende kunstvormen waarmee jij bezig bent, geen dag is voor jou hetzelfde!
Jij werkt graag samen binnen de sectie kunst, waarbij onderlinge afstemming, samenwerking, elkaar inspireren en ondersteunen belangrijke uitgangspunten zijn.

Ervaring met de verschillende vakken is gewenst, ook als deze ervaring in een enkel vak ontbreekt en je toch graag bij ons op het HVC als leraar HV/TC wilt komen werken nodigen we je uit om te solliciteren.
 
Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega‚Äôs te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. 

Je beschikt minimaal over een 2e-graads bevoegdheid op het gebied van beeldende vorming/kunstvakken of bent in de afrondende fase om je bevoegdheid te behalen.
 

Wat wij bieden

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

U heeft affiniteit met digitale lesmethodes. Op het havo en vwo wordt de iPad niet als doel, maar wel als hulpmiddel bij leren gezien. We zoeken collega's die het leuk vinden een goede balans te vinden tussen analoge en digitale lesmethodes en -materialen in de klas. We werken vanuit de basisprincipes van Building Learning Power en zoeken collega's die deze manier van kijken naar leren willen en kunnen versterken. We vragen de bereidheid om een actieve bijdrage te leveren aan het vormgeven van deze kijk op leren.

Contact

Dhr. M.Gunterman

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.