Leraar Engels

School

Herbert Vissers College

Ingangsdatum

Direct

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,3333 - 0,4167

Aantal lesuur

8-10

Functie omschrijving

Jouw uitdaging
Ben jij een leraar met passie voor het vak Engels?
Kun jij een glimlach op het gezicht van onze leerlingen toveren?
Weet jij de leerlingen te boeien met deze prachtige taal en ben je bereid snel te schakelen?
Ben je per direct beschikbaar?

Dan is deze functie wat voor jou!

Ons team
Je komt te werken in een jong team met ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Binnen de sectie hebben we op dit moment 8 collega’s, waar wegens ziektevervanging ruimte ontstaat. Het betreft vervanging voor de havo/vwo onder- en bovenbouwklassen. 

Wat wij vragen

Wat ga je doen?
Je verzorgt leuke, inspirerende en leerzame lessen voor onze leerlingen. Je begeleidt en coacht, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vak. Samen met je collega’s ontwikkel je lesstof. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat je vak om mensen draait. En om boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk.

Het HVC is op zoek naar kandidaten met 'hart voor het onderwijs' . U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega’s te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht.

Het geven van een proefles kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Wat wij bieden

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweedegraads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Contact

Mevr. M. Rutgers

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.