Leraar biologie (tijdelijke aanstelling)

School

Herbert Vissers College

Ingangsdatum

Zo spoedig mogelijk

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,2500 fte

Aantal lesuur

6

Functie omschrijving

Het Herbert Vissers College is een VO school in de Haarlemmermeer. De school maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel.

De sectie Biologie is per direct op zoek naar een enthousiaste collega die onze mavo onderbouwleerlingen de werking van alles wat leeft wil uitleggen. 

Wat bieden wij jou?
Wie ben jij?

Wat wij vragen

Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega’s te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. Goede sociale en communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding zijn van belang. U beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng, een prettige werksfeer en gelegenheid voor professionalisering binnen je vakgebied.

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Elke leraar ontvangt een laptop waarmee hij of zij direct op school aan het werk kan. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

 

Contact

Dhr. M.Gunterman

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.