Docent Duits 2e graads

School

Herbert Vissers College

Ingangsdatum

Schooljaar 2023-2024

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,5833 fte

Aantal lesuur

14

Functie omschrijving

Ben jij een echte kenner van de Duitse taal en het Duitse taalgebied en weet jij hoe je leerlingen kan activeren en motiveren? Onze sectie Duits zoekt vanaf de start van schooljaar 2023-2024 een collega om hun team te versterken. Onze sectie Duits bestaat uit 5 enthousiaste leraren die goed met elkaar samenwerken en bereid zijn elkaar te helpen. 

De vacature is in het 2e graadsgebied en betreft een aanstelling van 0,6667 fte. De lesuren zijn voornamelijk verdeeld over de vmbo kader en mavo klassen. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. 

Wat wij vragen

Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega‚Äôs te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. 
 

Wat wij bieden

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Meer weten

Solliciteren en meer informatie:
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie? Kijk op onze website www.hvc.nl of neem contact op met mvr. M. Rutgers m.rutgers@hvc.nl (teamleider havo bovenbouw) 
 

Contact

Mevr. M. Rutgers

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.