Docent Nederlands

School

Haemstede Bargermavo

Ingangsdatum

01-08-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8-1,0 fte

Aantal lesuur

ca 24 - 30

Functie omschrijving

 
Wie zoeken wij?
Ben jij de docent Nederlands, die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Als docent Nederlands laat je je stem gelden binnen de vakgroep en werk je samen met je collega’s aan de toekomst van het vak; je bent ontwikkelingsgericht, innovatief, hebt affiniteit met leesonderwijs en haalt de buitenwereld de klas binnen. Je kijkt over de grenzen van je eigen vak heen en durft initiatief te nemen in het onderzoeken naar, experimenteren met en het uitzetten van nieuwe mogelijkheden die het onderwijs te bieden heeft. Je bent een rolmodel voor onze diverse leerlingengroep, waarin je jouw leiderschap inzet voor de klas. Je bent onderdeel van een enthousiast docententeam met een groot lerend vermogen.
 

Wat wij vragen

Wat bieden wij? 
Wij bieden een interessante baan binnen een unieke kleinschalige school, met een bijzonder onderwijsconcept, in een betrokken en jong team. Binnen onze school word je begeleid in het oppakken van de HBM werkwijze en ondersteunt door een coach. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling t/m einde schooljaar 2024 met zicht op een vast dienstverband in schooljaar 2024-2025. 

De baan is in overleg aan te vullen met maatwerk- en flexuren. 
 

Wat wij bieden

Onze school biedt goede carrièreperspectieven. Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijving en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig.
 
HBM maakt deel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel 1e als 2e graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS centraal voor zowel leerlingen als medewerkers.
 

Meer weten

Word jij onze nieuwe collega?
Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande link, inclusief CV met motivatie.

Meer informatie gewenst?
Bel dan met Hanneke Notenboom (directeur), 023 528 2380.
 

Contact

Afdeling HR

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.