Docent Nask, 2e graads ca. 0,5 (evt. uit te breiden met flexuren)

School

Haemstede Bargermavo

Ingangsdatum

01-08-2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,5

Aantal lesuur

ca 15 uur

Functie omschrijving

Met ingang van het nieuwe schooljaar worden de uren nask in de onderbouw uitgebreid, waardoor ook de leerlingen uit de brugklas dit vak gaan volgen. Hierdoor komen er meer uren beschikbaar en zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Voor de vakgroep zoeken wij een echte teamplayer! Je zet didactische technieken in om de leerlingen actief aan het werk te zetten. Binnen de sectie werk je samen om het vak nask kwalitatief vorm te geven, hierin versterk je elkaar in de vakdidactiek en met lesideeën. Je bent een rolmodel voor onze diverse leerlingengroep, waarin je jouw leiderschap inzet voor de klas. Je bent onderdeel van een enthousiast docententeam met een groot lerend vermogen. Het docententeam heeft een belangrijke rol, waarbij we teambreed een veilig pedagogisch klimaat waarborgen, door middel van een preventieve en pro actieve aanpak.
 

Wat wij vragen

Wat bieden wij?
Wij bieden een interessante baan binnen een unieke kleinschalige school, met een bijzonder onderwijsconcept, in een betrokken en jong team. Binnen onze school word je begeleid in het oppakken van de HBM werkwijze en ondersteunt door een coach. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling t/m einde schooljaar 2024.

De baan is in overleg aan te vullen met maatwerk- en flexuren.


 

Wat wij bieden

Onze school biedt goede carrièreperspectieven. Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijving en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig.
 
HBM maakt deel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel 1e als 2e graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS centraal voor zowel leerlingen als medewerkers.
 

Meer weten

Word jij onze nieuwe collega?
Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande link, inclusief CV met motivatie.

Meer informatie gewenst?
Bel dan met Hanneke Notenboom (directeur), 023 528 2380.
 

Contact

Afdeling HR

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.