Docent lichamelijke opvoeding, 2e graads ca. 0.2 (evt. uit te breiden met flexuren)

School

Haemstede Bargermavo

Ingangsdatum

01-05-2023

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

ca. 0,2

Aantal lesuur

ca. 6

Functie omschrijving


Wij zoeken een LO-docent die voor één dag in de week ons enthousiaste LO-team komt versterken!

In verband met vervanging wegens ouderschapsverlof zijn wij op zoek naar een LO-docent voor één dag in de week.

Ben jij na de meivakantie op de vrijdag beschikbaar én wil jij onderdeel uitmaken van ons docententteam op een leuke, kleinschalige school? Dan komen we graag met jou in contact!

Meer over de functie
Je geeft op een interactieve, gestructureerde en gedifferentieerde wijze LO-lessen aan een diverse leerlingengroep waarvoor je een belangrijk rolmodel bent. Je past diverse werkvormen en ICT toe in de lessen en je bent gericht op het ontwikkelen van 21e -eeuwse vaardigheden van onze leerlingen, waarmee zij een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan de samenleving van morgen.

 

Wat wij vragen 

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een dynamische kleinschalige school in een betrokken en jong team. Het is voor een ouderschapsverlof vervanging voor op de vrijdag. Het is in eerste instantie tot en met 31 juli 2023. Mogelijkheid op verlenging voor volgend schooljaar 2023-2024, naast de 1 dag in de week op de vrijdag is er mogelijk meer uren beschikbaar 
 
Onze school biedt goede carrièreperspectieven. Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijving en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig.
 
HBM maakt deel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel 1e als 2e graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS centraal voor zowel leerlingen als medewerkers.

Meer weten

Word jij onze nieuwe collega?
Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande link, inclusief CV met motivatie.

Meer informatie gewenst?
Bel dan met Hanneke Notenboom (directeur), 023 528 2380.
 

Contact

Mevr. Afdeling HR

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.