Docent Duits

 

Ingangsdatum

nieuwe schooljaar

 

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,5

 

Omschrijving

De Groene Hart Topmavo is een school waar leerlingen worden uitgedaagd om te leren en te werken aan vaardigheden. We staan voor 'meer dan leren'. Tijdens de vaardigheden komen samenwerken, plannen, presenteren, onderzoek doen en reflecteren aanbod. Dat gebeurt in alle leerjaren en zeker tijdens de Topuren. (Talenten ontwikkelen tot Prestaties)
We bieden vmbo-tl klas 1 tot en met 4 aan. En we hebben dakpanklassen vmbo-tl-havo, havo klas 2 en 3 op onze vestiging.

Met ingang van het nieuwe schooljaar ontstaat er een vacature voor een docent Duits voor de  onder- en bovenbouw van de theoretische leerweg.

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling vindt plaats op basis van competenties en ervaring.

Sollicitatieprocedure

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw E. Eggermond, unitleider onderbouw van de theoretische leerweg, tel. 0172-449 550.
Op de site www.groenehartscholen.nl kunt u algemene informatie vinden over CSG Groene Hart, alsmede specifieke informatie over de vestiging Topmavo.

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u richten aan mevrouw P. Pison, vestigingsdirecteur Topmavo, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 403002.

Contact

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.