Docent muziek

 

Ingangsdatum

nieuwe schooljaar

 

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,5-0,6

 

Omschrijving

De sectie muziek is op zoek naar een enthousiaste docent muziek die ons team kan aanvullen! We hebben een prachtig lokaal met twee oefen-/opnamestudio’s en veel mogelijkheden om ‘muziek in de school’ te brengen.

We werken zonder methode in de onderbouw (Earz als ondersteunend middel). In de bovenbouw hebben we muziek als schoolexamenvak (kunst muziek).
Kom jij ons team versterken?!

Met ingang van het nieuwe schooljaar heeft het Groene Hart Lyceum een vacature voor een docent muziek voor de onderbouw havo/vwo. 

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Inschaling vindt plaats op basis van competenties en ervaring.

Begeleiding
Op onze school word je als nieuwe collega goed begeleid om je snel thuis te voelen in je nieuwe werkomgeving. Onze school is uitgerust met moderne middelen. Als collega krijg je ook een iPad en laptop in bruikleen voor je werk.

Sollicitatieprocedure

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw A. Schouten, sectordirecteur Lyceum, tel. 0172-449510.

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u richten aan mevrouw A. Schouten, sectordirecteur Lyceum, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 405010

Contact

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.