Docent rekenen ISK

 

Ingangsdatum

per direct of in overleg

 

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,4-0,6

 

Omschrijving

Het Groene Hart Leerpark is een vestiging voor vmbo basis- en kaderberoepsgerichte en gemengde  leerweg en ISK en maakt onderdeel uit van SCOPE scholengroep. De afdeling ISK (Internationale Schakelklas) is voor een deel gevestigd aan op de locatie van het Leerpark op de Prinses Beatrixlaan en een deel op het Ashram College in Alphen aan den Rijn. Momenteel zijn er ongeveer 180 leerlingen binnen de ISK, verdeeld over 12 klassen. Vanwege de toename van het leerlingenaantal en de verwachte instroom van o.a. Oekraïense vluchtelingen is er een vacature bij de instroomgroepen ontstaan van ongeveer 0,4 – 0,6 fte (rekenen, eventueel andere vakken als ICT in overleg). 

Taken
De docenten van de ISK staan voor de uitdagende taak om het onderwijs op het juiste niveau aan te  bieden en voldoende individuele aandacht en zorg te bieden. We werken in niveaugroepen en met duidelijke leerlijnen, gericht op de rekenniveaus 1F, 2F en 3F. Mogelijk behoort het mentoraat ook tot één van de taken. Naast de werkzaamheden gericht op de lessen en de leerlingen ben je ook actief in het ISK-team, een zelfsturend en ervaren team dat altijd op zoek is naar verbetering en vernieuwing.

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste en ervaren docent met een afgeronde lerarenopleiding of pabo-achtergrond, die bekend is met het werken in een internationale schakelklas. Een teamspeler, die in staat is om te  differentiëren en ook lessen kan ontwikkelen. Ervaring of affiniteit met analfabeten is zeer gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

De waardering van de functie is LB. Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig de bepalingen in de  cao voor het voortgezet onderwijs. Het dienstverband is tijdelijk tot en met 31 juli 2023, de periode daarna afhankelijk van de grootte van de ISK in overleg.

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u sturen aan mevrouw M. Hulsbergen-Berkhout, vestigingsdirecteur Leerpark, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 401011.

Voor nadere Inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw C. Berghuijs unitleider ISK Leerpark, 06-13506103.

Contact

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.