Docent Nt2 ISK

 

Ingangsdatum

per direct of in overleg

 

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,6-1,0

 

Omschrijving

Altijd al willen werken met leerlingen uit allerlei verschillende landen? Wil je iets bijdragen aan  onderwijs aan een groep kinderen die ons nu harder dan ooit nodig heeft? Deel uitmaken van een onderwijsteam met veel verschillende culturele achtergronden? Op de ISK-afdeling van Het Groene Hart Leerpark zoeken we zo iemand! Het Groene Hart Leerpark is een vestiging voor vmbo en ISK en maakt onderdeel uit van SCOPE scholengroep. De afdeling ISK (Internationale Schakelklas) is voor een deel gevestigd op het Leerpark aan de Prinses Beatrixlaan en een deel op het Ashram College in Alphen aan den Rijn. Momenteel zijn er ongeveer 170 leerlingen binnen de ISK, verdeeld over 12 klassen. Vanwege de toename van het leerlingenaantal door de instroom van o.a. Oekraïense vluchtelingen is er een vacature ontstaan van 0,6-1,0 fte (lessen Nt2, mentoraat optioneel).

Taken
De docenten van de ISK staan voor de uitdagende taak om het onderwijs op het juiste niveau aan te  bieden en voldoende individuele aandacht en zorg te bieden. We werken in niveaugroepen en met duidelijke leerlijnen, gericht op de taalniveaus A1-A2 en B1. Je geeft lessen Nt2 aan verschillende ISK klassen, in de leeftijd  van 12 tot 18 jaar, variërend in hun taalniveau van beginner tot wat meer gevorderd, langzaam tot snel lerend. Mogelijk behoort het mentoraat van een nieuwe instroomgroep ook tot één van de taken. Naast de lessen ben je ook actief in het ISK-team, een actief en veelzijdig team dat altijd op zoek is naar verbetering en vernieuwing.

Functie-eisen

Wie zoeken we?
We zoeken een enthousiaste en liefst ervaren docent Nt2/Nederlands of docent met pabo-diploma, die bekend is met of affiniteit heeft met het werken in een internationale schakelklas. Een teamspeler, die flexibel is en in staat om te differentiëren.

Arbeidsvoorwaarden

De waardering van de functie is LB. Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig de bepalingen in de  cao voor het voortgezet onderwijs. Het dienstverband is tijdelijk tot 31 juli 2023, de periode daarna afhankelijk van de grootte van de ISK in overleg.

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u sturen aan mevrouw M. Hulsbergen-Berkhout, vestigingsdirecteur Leerpark, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 401005.

Voor nadere Inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw C. Berghuijs unitleider ISK Leerpark, 06-13506103.

Contact

Zie omschrijving

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.